Monday, 12 April 2010

Naaldzang April 6th, 2010 (Nederlands versie)


April's Naaldzang vond toevallig plaats op een prachtige lentedag - het was zonnig en mild buiten, met een lekker briesje. Er was binnen nog meer pracht te vinden omdat er al verschillende breisters aan onze gebruikelijke cluster van tafels plaatsgenomen hadden, en reeds aan het breien waren! Ik had mijn zoon met me mee, want het is paasvakantie, en hij hield zich bezig met een stripboek en een Fristi. In de tussentijd begroette ik de vaste gasten, wenste een warme welkom terug aan Dominique uit Leuven, en was ik blij om Skralann van Ravelry te ontmoeten!

Ik wist dat dit nieuwe gezicht er enigszins vertrouwd uitzag en was een beetje beschaamd dat ik haar Rav gebruikersnaam niet herkende. Ik ben heel slecht in namen, maar hopelijk beter met gezichten. ;) Skralann is heel vriendelijk en zat een zeer vrolijke groene baby vest te breien. Ze kwam bij ons op bezoek vanwege de vakantie en het was fijn om haar te ontmoeten. :)

De andere breisters aanwezig waren mezelf, Jan, M, R, G en haar vriend (ik ben er terug in geslaagd om haar naam te missen, oeps), en Nathom. We missen RedSamur deze maand opnieuw, maar hopelijk zal ze in mei terug aanwezig zijn! Ze stuurt haar groeten aan u allen, en betreurt dat ze bijeenkomsten moet missen, vooral twee op een rij. Poezemadam was ook afwezig op de bijeenkomst in April, en we hopen dat ze ook opnieuw met ons komt breien in mei. Ik denk we ondertussen al een echte groep van "vaste" gasten hebben! :D

In de line-up van projecten op deze bijeenkomst, Nathom bracht haar "City Stola" mee, dat ziet er veel werk uit, maar zal eindigen met een prachtig resultaat!

M intrigeerde ons met het jasje dat ze zat te breien in een zacht blauw garen, en die ze probeert te baseren op deze. Ik had mijn "Baktus sjaal", R was bezig met een zeer mooie paarse jas in een lint garen (foto is van een van de mouwen), Dominique liet ons haar Skew sokken en groene jas zien, beide een werk in uivoering, terwijl Jan, G, en haar vriend hun naalden bezet hielden met kleurrijke sokken.

De middag werd gevuld met vrolijk gebabbel, zelfs toen de brei(st)ers elk op hun eigen tijd moesten vertrekken afhankelijk van hun dagindeling. Het was geweldig om iedereen te zien, en we hopen volgende maand zoveel mensen als mogelijk terug te mogen verwelkomen als hun schema het tenminste toelaat! :) Zoals altijd, de nieuwe Naaldzang foto's zijn te vinden vanaf hier op de foto set Naaldzang op Flickr.

Veel breiplezier iedereen!

2 comments:

Redhead Samurai said...

Bedankt voor deze vertaling!

Ameria said...

Graag gedaan ^.^