Friday, 5 June 2009

Tussen de Silver Spider en Wereldbreidag

Een week voor de normale sessie had Naaldzang een afspraak met Arianwen, een Engelse breister, die vorig jaar tijdens haar bezoek aan de Brugse familie al eens was afgekomen. R, Poezemadam, Janknitter, Ameria en een erg vermoeide ik heetten haar welkom. Volgens haar blog heeft ze er wel plezier aan gehad.

Aan de eigenlijke sessie kon ik dan een beetje beter deelnemen. Janknitter en R waren er eerst, allebei in het wit werkend. Toen R enkele vragen over mijn nieuwe rugzak had, legde Janknitter echter zijn ajourwerk opzij - het gevaar om fouten te maken was gewoon te groot. R verveelde zich een beetje met haar binnenste-buiten trui, die ze vorige maand was begonnen, en vond het dus prettiger om terug te leren hoe je lapjes moet haken.

Ameria en haar zoon kwamen ook naar de sessie. Zij werkte aan een bladwijzer op "tandenstokers" - fijne bamboe naaldjes.

Tenslotte bracht Poezemadam ons nog een kort bezoekje.

Voor de wereldbreidag zullen R en Poezemadam naar een winkel in Brugge trekken, terwijl de leidster van de groep in Oostende en ik naar Janknitter's evenement in Hasselt zullen treinen.

2 comments:

Arianwen said...

It was lovely to see you all!! There is a good picture on my blog of you all looking busy. If you want it I can send you a copy for your blog!

Redhead Samurai said...

We happily linked ^^